Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BẢO Hanoi FC Utd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Hoàng Khôi is nu in balbezit. Minh Khang onderschept slim de pass. Minh Khang speelt de bal door. Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Hồng Vinh trapt de bal weg. Bá Long kopt de bal weg. Daar is Quốc Đạt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Trường is nu in balbezit. Xuân Trường haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Triệu Thái is nu in balbezit. Triệu Thái geeft een hoge lob. Tân Phước kopt de bal weg. Thăng Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Thăng Long draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hoàng Mạnh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minh Trí komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Quốc Văn met de inworp. Hoàng Khôi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bảo Sơn. Hoàng Khôi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BẢO 54%, Hanoi FC Utd 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BẢO - Hanoi FC Utd 0:0

50e minuut.
Minh Phương geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thành Phương met de inworp. Minh Khang is nu in balbezit. Minh Khang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Hoàng Khôi rent richting de bal. Bá Long onderschept slim de pass. Bá Long met een sublieme pass. Minh Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Minh Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Phương geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thành Phương met een snelle inworp. Minh Khang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo Sơn met een sublieme pass. Xuân Trường is nu in balbezit. Xuân Trường schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BẢO 58%, Hanoi FC Utd 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BẢO - Hanoi FC Utd 0:0