Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thể Công Viettel NuNiii is me
Normal Tactiek suprise
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 23.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Quốc Phương kopt de bal weg. Anh Hiệu probeert de bal aan de voet te houden. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh schiet op doel. Mai Hoàng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thể Công Viettel - NuNiii is me 0:1

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Phúc Thịnh de bal onder controle te krijgen. Thái Dương probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thể Công Viettel - NuNiii is me 1:1

25e minuut.
Quốc Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Vinh passt de bal met de wreef. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hoàng Bắc rent richting de bal. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Hoàng Bắc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Bắc krijgt een gele kaart.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quốc Phương geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mạnh Tuấn geeft een lange en hoge pass. Quốc Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Vinh geeft een lange en hoge pass. Paal!

31e minuut.
Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Minh Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khang met een sublieme pass. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. Mai Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thể Công Viettel - NuNiii is me 1:2

43e minuut.
Gia Toàn is nu in balbezit. Anh Hiệu rent richting de bal. Chính probeert naar een medespeler te passen. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Gia Toàn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Toàn met een sublieme pass. Quốc Anh rent richting de bal. Quốc Anh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Huy Thông de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thể Công Viettel 54%, NuNiii is me 46%.
Thể Công Viettel - NuNiii is me 1:2

58e minuut.
Mạnh Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khang is nu in balbezit. Mạnh Tuấn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mạnh Tuấn krijgt een gele kaart. Quốc Phương raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hiền Minh komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Quốc Anh neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Huy Thông geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiền Minh met een snelle inworp. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh schiet op doel. Mai Hoàng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Hiền Minh rent richting de bal. Hiền Minh passt de bal in één keer door. Daar is Minh Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn schiet op doel. Mai Hoàng bokst de bal weg.

82e minuut.
Huy Thông geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ngọc Thọ de bal. Hoàng Tân met een sublieme pass. Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh passt de bal zonder na te denken. Minh Khang is nu in balbezit. Minh Khang geeft een hoge lob. Hiền Minh geeft een hoge lob. Mai Hoàng bokst de bal weg. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thể Công Viettel - NuNiii is me 1:3

86e minuut.
Minh Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang geeft een lange en hoge pass. Mạnh Tuấn probeert de bal aan de voet te houden. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thể Công Viettel - NuNiii is me 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thể Công Viettel 67%, NuNiii is me 33%.
Thể Công Viettel - NuNiii is me 1:4