Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NuNiii is me Thể Công Viettel
suprise Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn schiet op doel. Huy Thông heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khang krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NuNiii is me - Thể Công Viettel 1:0

15e minuut.
Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thông is nu in balbezit. Gia Toàn onderschept slim de pass. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NuNiii is me - Thể Công Viettel 2:0

29e minuut.
Gia Toàn met een sublieme pass. Minh Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang passt de bal met de wreef. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Vũ Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vũ Minh passt de bal zonder na te denken. Quốc Anh rent richting de bal. Quốc Anh geeft een lange en hoge pass. Gia Toàn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NuNiii is me 30%, Thể Công Viettel 70%.
NuNiii is me - Thể Công Viettel 2:0

52e minuut.
Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bắc rent richting de bal. Quốc Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vũ Minh met een sublieme pass. Quốc Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vũ Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vũ Minh geeft de bal voor. Minh Khang krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vũ Minh rent richting de bal. Vũ Minh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Minh Khang de bal. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ... Mai Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NuNiii is me - Thể Công Viettel 3:0

72e minuut.
Chính is nu in balbezit. Khánh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Minh geeft de bal voor. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Quốc Anh speelt de bal door. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn met een sublieme pass. Minh Khang rent richting de bal. Minh Khang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NuNiii is me 37%, Thể Công Viettel 63%.
NuNiii is me - Thể Công Viettel 3:0