Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dung TUBI
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Quang Ðức geeft de bal voor. Phi Cường is nu in balbezit. Đức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hoàng Dũng passt de bal zonder na te denken. Việt Cương bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh begaat een overtreding. Việt Cương roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Việt Cương kan niet meer verder spelen. Tấn Phát komt het veld opgelopen.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mạnh Trường met een harde bal richting middenveld. Quốc Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Trung is nu in balbezit. Xuân Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức is nu in balbezit. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Tấn Phát rent richting de bal. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tấn Phát de bal. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tấn Phát is nu in balbezit. Tấn Phát geeft de bal voor. Bảo Duy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đức Anh rent richting de bal. Đức Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dung - TUBI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dung 44%, TUBI 56%.
dung - TUBI 0:1

47e minuut.
Nam Trung geeft een hoge lob. Nhật Hùng kopt de bal weg. Klungelig pakt Nam Việt de bal. Nhật Hùng rent richting de bal. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dung - TUBI 1:1

54e minuut.
Quốc Mạnh passt de bal zonder na te denken. Anh Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức is nu in balbezit. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mai Tuấn passt de bal met de wreef. Xuân Trung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thanh Sơn. Thanh Sơn krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Quốc Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Quang Ðức speelt de bal door. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Sơn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Đức Anh rent richting de bal. Thanh Sơn is nu in balbezit. Đức Anh onderschept slim de pass. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dương Khánh geeft de bal voor. Inworp. Nhật Hùng met een snelle inworp. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Quốc Mạnh passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dung 41%, TUBI 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dung - TUBI 1:1