Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TUBI NuNiii is me
Normal Tactiek suprise
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 26.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh met een sublieme pass. Long is nu in balbezit. Minh Khang onderschept slim de pass. Minh Khang probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Tùng bokst de bal weg.

6e minuut.
Anh Bắc geeft een hoge lob. Chính kopt de bal weg. Daar is Quốc Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tùng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TUBI - NuNiii is me 0:1

7e minuut.
Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ... Dương Khánh controleert de bal met de borst. Minh Khang is nu in balbezit. Minh Khang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vũ Minh met een sublieme pass. Minh Khang rent richting de bal. Minh Khang met een sublieme pass. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dương Khánh trapt de bal weg. Xuân Trung met een sublieme pass. Đức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TUBI - NuNiii is me 1:1

10e minuut.
Xuân Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khang rent richting de bal. Minh Khang speelt de bal door. Quốc Anh rent richting de bal. Quốc Anh schiet op doel. Hoàng Tùng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TUBI - NuNiii is me 1:2

17e minuut.
Khánh Huy speelt de bal door. Chính is nu in balbezit. Chính passt de bal met de wreef. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Minh Khang is nu in balbezit. Minh Khang passt de bal met de wreef. Quang Ðức is nu in balbezit. Quốc Anh onderschept slim de pass. Quốc Anh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Nam Trung de bal. Vũ Minh is nu in balbezit. Vũ Minh geeft een lange en hoge pass. Minh Khang rent richting de bal. Minh Khang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUBI 76%, NuNiii is me 24%.
TUBI - NuNiii is me 1:2

48e minuut.
Anh Bắc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vũ Minh met de inworp. Quốc Anh rent richting de bal. Quốc Anh schiet op doel. Hoàng Tùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dương Khánh geeft de bal voor. Quốc Vinh kopt de bal weg. Chính probeert de bal aan de voet te houden. Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tùng bokst de bal weg.

82e minuut.
Mai Tuấn is nu in balbezit. Quốc Vinh geeft een lange en hoge pass. Minh Khang rent richting de bal. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUBI 69%, NuNiii is me 31%.
TUBI - NuNiii is me 1:2