Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hoang anh gia lai mu BẢO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Hoàng Khôi rent richting de bal. Nhật Duy onderschept slim de pass. Trung Hoa rent richting de bal. Nhật Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Duy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Thăng Long rent richting de bal. Thăng Long geeft de bal voor. Ngọc Cảnh rent richting de bal. Hoài Việt onderschept slim de pass. Hoài Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hoang anh gia lai mu - BẢO 0:1

44e minuut.
Hoàng Khôi rent richting de bal. Ngọc Cảnh verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Duy probeert naar een medespeler te passen. Trung Hoa rent richting de bal. Trung Hoa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hoang anh gia lai mu 47%, BẢO 53%.
hoang anh gia lai mu - BẢO 0:1

49e minuut.
Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Phúc Duy de bal onder controle te krijgen. Thăng Long is nu in balbezit. Thăng Long schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hoang anh gia lai mu - BẢO 0:2

56e minuut.
Hoàng Nghị probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Nghị geeft een hoge lob. Daar is Ngọc Cảnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoài Việt is nu in balbezit. Hoài Việt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ngọc Cảnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Văn verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Văn passt de bal zonder na te denken. Thăng Long rent richting de bal. Thăng Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ngọc Cảnh passt de bal in één keer door. Nhật Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hoa draait met de bal, schiet en ... Hồng Vinh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hoang anh gia lai mu - BẢO 1:2

66e minuut.
Sỹ Phú geeft een lange en hoge pass. Đình Lân kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoàng Khôi de bal. Nhật Duy is nu in balbezit. Nhật Duy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Đình Lân passt de bal met de wreef. Long is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Triệu Thái. Triệu Thái krijgt een gele kaart. Long is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Đình Lân zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Minh Phương de bal. Hồng Vinh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Việt Anh rent richting de bal. Nhật Duy rent richting de bal. Nhật Duy speelt de bal door. Trung Hoa is nu in balbezit. Trung Hoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hoang anh gia lai mu - BẢO 2:2

79e minuut.
Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Duy passt de bal zonder na te denken. Trung Hoa rent richting de bal. Trung Hoa schiet op doel. Hồng Vinh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Đình Lân passt de bal in één keer door. Trung Hoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hoa passt de bal in één keer door. Nhật Duy is nu in balbezit. Nhật Duy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hoang anh gia lai mu 42%, BẢO 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hoang anh gia lai mu - BẢO 2:2