Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern MunchenXD NuNiii is me
Normal Tactiek suprise
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 26
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Anh Bảo rent richting de bal. Xuân Khoa geeft een lange en hoge pass. Anh Bảo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Văn Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vũ Minh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hoàng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Dũng met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoàng Tân de bal. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Quang Vũ met een sublieme pass. Hoàng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Dũng speelt de bal door. Klungelig pakt Đình Phong de bal. Đình Phong schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính geeft een lange en hoge pass. Minh Khang rent richting de bal. Minh Khang schiet op doel. Quốc Minh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern MunchenXD - NuNiii is me 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern MunchenXD 66%, NuNiii is me 34%.
Bayern MunchenXD - NuNiii is me 0:1

51e minuut.
Gia Toàn passt de bal met de wreef. Minh Khang rent richting de bal. Minh Khang passt de bal in één keer door. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern MunchenXD - NuNiii is me 0:2

63e minuut.
Klungelig pakt Quốc Thắng de bal. Chính geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quốc Minh de bal. Minh Khang onderschept slim de pass. Minh Khang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Phúc Thịnh neemt de hoekschop. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern MunchenXD - NuNiii is me 0:3

68e minuut.
Chính kopt de bal weg. Daar is Minh Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khang geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn passt de bal met de wreef. Minh Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang draait met de bal, schiet en ... Quang Khanh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern MunchenXD - NuNiii is me 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern MunchenXD 62%, NuNiii is me 38%.
Bayern MunchenXD - NuNiii is me 0:4