Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TUBI BẢO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Việt Anh onderschept slim de pass. Việt Anh probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TUBI - BẢO 1:0

24e minuut.
Hoàng Quân zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoài Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Phát legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoài Việt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoài Việt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hoàng Tùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Hoài Việt is nu in balbezit. Việt Cương onderschept slim de pass. Việt Cương geeft een lange en hoge pass. Đức Anh is nu in balbezit. Đức Anh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUBI 52%, BẢO 48%.
TUBI - BẢO 1:0

50e minuut.
Khánh Huy met de inworp. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung geeft een lange en hoge pass. Đức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TUBI - BẢO 2:0

57e minuut.
Việt Cương is nu in balbezit. Việt Cương geeft een lange en hoge pass. Bảo Duy kopt de bal weg. Hoài Việt is nu in balbezit. Hoài Việt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Triệu Thái is nu in balbezit. Triệu Thái geeft de bal voor. Inworp. Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khánh Huy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ngọc Danh geeft een hoge lob. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung geeft een lange en hoge pass. Khánh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Huy geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Minh Phương rent richting de bal. Minh Phương geeft de bal voor. Daar is Ngọc Danh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Quân geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUBI 58%, BẢO 42%.
TUBI - BẢO 2:0