Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BẢO NuNiii is me
Normal Tactiek suprise
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 25.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Phúc Thịnh kopt de bal weg. Minh Khang rent richting de bal. Minh Khang speelt de bal door. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn schiet op doel. Hồng Vinh bokst de bal weg.

12e minuut.
Việt Anh passt de bal zonder na te denken. Triệu Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Vũ Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Quốc Vinh met een snelle inworp. Vũ Minh geeft een hoge lob. Gia Toàn krijgt zijn hoofd ertegen. Hồng Vinh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Gia Toàn rent richting de bal. Minh Phương rent richting de bal. Gia Toàn onderschept slim de pass. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. Hồng Vinh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BẢO - NuNiii is me 0:1

31e minuut.
Quốc Anh onderschept slim de pass. Quốc Anh met een sublieme pass. Quốc Đạt is nu in balbezit. Gia Toàn onderschept slim de pass. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BẢO - NuNiii is me 0:2

33e minuut.
Quốc Văn rent richting de bal. Minh Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khang geeft een lange en hoge pass. Quốc Anh rent richting de bal. Quốc Anh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Quang Trường speelt de bal door. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang rent richting de bal. Minh Khang draait met de bal, schiet en ... Hồng Vinh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BẢO - NuNiii is me 0:3

41e minuut.
Phúc Thịnh met een snelle inworp. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang onderschept slim de pass. Minh Khang geeft een lange en hoge pass. Gia Toàn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BẢO - NuNiii is me 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BẢO 77%, NuNiii is me 23%.
BẢO - NuNiii is me 0:4

58e minuut.
Hoàng Tân passt de bal met de wreef. Vũ Minh is nu in balbezit. Vũ Minh speelt de bal door. Minh Khang is nu in balbezit. Minh Khang haalt uit met een fantastische trap. Hồng Vinh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Quốc Văn de bal onder controle te krijgen. Minh Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang passt de bal met de wreef. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Minh Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn onderschept slim de pass. Gia Toàn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BẢO - NuNiii is me 0:5

69e minuut.
Quốc Vinh met een snelle inworp. Quốc Anh met een sublieme pass. Minh Khang is nu in balbezit. Minh Khang schiet op doel. Hồng Vinh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BẢO - NuNiii is me 0:6

73e minuut.
Việt Anh is nu in balbezit. Thăng Long bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chính. Chính krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Minh Khang heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khang met een sublieme pass. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Quốc Vinh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Triệu Thái krijgt een gele kaart. Quốc Anh raakt geblesseerd tijdens het duel. Minh Khang legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chính rent richting de bal. Tân Phước onderschept slim de pass. Tân Phước passt de bal met de wreef. Thăng Long rent richting de bal. Thăng Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BẢO - NuNiii is me 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BẢO 61%, NuNiii is me 39%.
BẢO - NuNiii is me 1:6