Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NuNiii is me BẢO
suprise Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn probeert naar een medespeler te passen. Minh Khang is nu in balbezit. Minh Khang haalt uit met een fantastische trap. Minh Phương probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NuNiii is me - BẢO 1:0

8e minuut.
Inworp. Vũ Minh met een snelle inworp. Việt Anh is nu in balbezit. Quốc Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Anh geeft een lange en hoge pass. Hồng Vinh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NuNiii is me - BẢO 2:0

11e minuut.
Tân Phước kopt de bal weg. Quốc Vinh probeert de bal aan de voet te houden. Thăng Long rent richting de bal. Thăng Long haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quang Trường de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Phúc Thịnh geeft een hoge lob. Việt Anh kopt de bal weg. Triệu Thái heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vũ Minh kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoàng Khôi de bal. Minh Khang rent richting de bal. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hoàng Khôi is nu in balbezit. Minh Khang onderschept slim de pass. Minh Khang passt de bal in één keer door. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. Hồng Vinh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Triệu Thái is nu in balbezit. Quốc Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Anh speelt de bal door. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vũ Minh geeft een lange en hoge pass. Minh Khang kopt de bal weg. Quốc Anh rent richting de bal. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vũ Minh heeft problemen om de bal te vangen. Vũ Minh geeft de bal voor. Minh Khang kopt de bal weg. Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Vũ Minh geeft een lange en hoge pass. Quốc Văn probeert de bal aan de voet te houden. Minh Khang rent richting de bal. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn schiet op doel. Hồng Vinh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NuNiii is me 33%, BẢO 67%.
NuNiii is me - BẢO 2:0

55e minuut.
Vũ Minh met de inworp. Việt Anh rent richting de bal. Quốc Anh onderschept slim de pass. Quốc Anh geeft een hoge lob. Minh Khang maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Việt Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Quốc Vinh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh draait met de bal, schiet en ... Hồng Vinh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Quốc Vinh is nu in balbezit. Tân Phước onderschept slim de pass. Tân Phước speelt de bal door. Thăng Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Thăng Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hồng Vinh niet meer kan verder spelen. Thế Phúc komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi geeft de bal voor. Minh Khang probeert de bal aan de voet te houden. Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh schiet op doel. Thế Phúc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Anh Bảo geeft de bal voor. Vũ Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái rent richting de bal. Vũ Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Vũ Minh geeft een hoge lob. Thế Phúc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Chính is nu in balbezit. Tân Phước verovert de bal door een tackle van achteren. Tân Phước passt de bal zonder na te denken. Thăng Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Thăng Long schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NuNiii is me 44%, BẢO 56%.
NuNiii is me - BẢO 2:0