Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dung Hanoi FC Utd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Mạnh Trường met een harde bal richting middenveld. Daar is Quốc Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Mạnh passt de bal zonder na te denken. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bảo Sơn de bal. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Khải Tuấn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Nhật Hùng geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoàng Mạnh de bal. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dung - Hanoi FC Utd 1:0

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mạnh Trường trapt de bal weg. Bảo Duy kopt de bal weg. Nam Việt probeert de bal aan de voet te houden. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Nam Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bảo Sơn. Nam Việt raakt geblesseerd tijdens het duel. Bảo Duy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nhật Hùng is nu in balbezit. Ðức Trung geeft een lange en hoge pass. Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dung 40%, Hanoi FC Utd 60%.
dung - Hanoi FC Utd 1:0

58e minuut.
Bá Thành rent richting de bal. Bá Thành met een sublieme pass. Daar is Thanh Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường haalt uit met een fantastische trap. Mạnh Trường bokst de bal weg.

65e minuut.
Trung Hoa onderschept slim de pass. Trung Hoa geeft de bal voor. Nhật Hùng kopt de bal weg. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Xuân Hòa speelt de bal door. Xuân Trường rent richting de bal. Xuân Trường passt de bal zonder na te denken. Bá Thành is nu in balbezit. Bá Thành schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dung 67%, Hanoi FC Utd 33%.
dung - Hanoi FC Utd 1:0