Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slnafccamlamkhanhhoa TUBI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Nhật Huy met de inworp. Bình rent richting de bal. Xuân Kiên legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bình raakt geblesseerd tijdens het duel. Bình kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
slnafccamlamkhanhhoa - TUBI 1:0

26e minuut.
Quốc Tuấn is nu in balbezit. Quốc Tuấn draait met de bal, schiet en ... Nam Trung kopt de bal weg. Quốc Tuấn is nu in balbezit. Quốc Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Long met een sublieme pass. Khánh Huy geeft een hoge lob. Anh Phú heeft problemen om de bal te vangen. Đức Anh is nu in balbezit. Đức Anh draait met de bal, schiet en ... Trung Hạnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slnafccamlamkhanhhoa 39%, TUBI 61%.
slnafccamlamkhanhhoa - TUBI 1:0

59e minuut.
Xuân Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Tuấn onderschept slim de pass. Long is nu in balbezit. Quốc Tuấn rent richting de bal. Quốc Tuấn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Việt Thắng kopt de bal weg. Klungelig pakt Minh Bắc de bal. Minh Bắc geeft een lange en hoge pass. Quốc Tuấn is nu in balbezit. Quốc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Anh Bắc geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Minh Quân neemt de hoekschop. Daar is Thành Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Xuân Trung probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Đức Anh de bal. Minh Bắc rent richting de bal. Đức Anh onderschept slim de pass. Đức Anh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slnafccamlamkhanhhoa 23%, TUBI 77%.
slnafccamlamkhanhhoa - TUBI 1:0