Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BẢO dung
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Thăng Long speelt de bal door. Minh Phương is nu in balbezit. Minh Phương geeft een hoge lob. Daar is Mạnh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Paal! Hồng Vinh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bảo Duy met een sublieme pass. Nam Việt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quốc Văn. Quốc Văn krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gia Huy geeft een lange en hoge pass. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị geeft een hoge lob. Tân Phước probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tân Phước schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BẢO - dung 1:0

21e minuut.
Phi Cường is nu in balbezit. Phi Cường geeft een hoge lob. Gia Huy met een sublieme pass. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị haalt uit met een fantastische trap. Mạnh Trường bokst de bal weg. Mạnh Trường met een sublieme pass. Quốc Mạnh kopt de bal weg. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Hồng Vinh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BẢO - dung 1:1

26e minuut.
Thanh Sơn geeft een hoge lob. Minh Phương kopt de bal weg. Triệu Thái heeft problemen om de bal te vangen. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hoàng Khôi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hoài Việt komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Hoàng Quân probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoài Việt de bal. Hoài Việt passt de bal zonder na te denken. Thăng Long rent richting de bal. Thăng Long schiet op doel. Mạnh Trường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hoàng Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BẢO 53%, dung 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BẢO - dung 1:1

48e minuut.
Hoài Việt is nu in balbezit. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt probeert naar een medespeler te passen. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Quốc Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bảo Duy met een sublieme pass. Quốc Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Hoài Việt is nu in balbezit. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước draait met de bal, schiet en ... Mạnh Trường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bảo Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Việt onderschept slim de pass. Hoài Việt passt de bal in één keer door. Tân Phước rent richting de bal. Tân Phước draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bảo Duy geeft de bal voor. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị speelt de bal door. Thăng Long rent richting de bal. Thăng Long haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BẢO - dung 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BẢO 49%, dung 51%.
BẢO - dung 2:1