Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cerro punta bocas c1
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarro. Estrada raakt geblesseerd tijdens het duel. Estrada komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mitchell speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrios met een snelle inworp. Birmingham rent richting de bal. Birmingham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro punta - bocas c1 0:1

18e minuut.
Doeltrap. Mitchell met een harde bal richting middenveld. Navarro kopt de bal weg. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro punta 52%, bocas c1 48%.
cerro punta - bocas c1 0:1

63e minuut.
Klungelig pakt Arosemena de bal. Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal zonder na te denken. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rubín geeft een lange en hoge pass. Muñoz is nu in balbezit. Arosemena begaat een overtreding. Muñoz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Muñoz kan niet meer verder spelen. Carrion komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Haughton rent richting de bal. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega passt de bal zonder na te denken. Birmingham heeft problemen om de bal te vangen. Birmingham schiet op doel. Mitchell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ledezma kopt de bal weg. Haughton geeft een lange en hoge pass. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cerro punta - bocas c1 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro punta 56%, bocas c1 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cerro punta - bocas c1 1:1