Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bocas c1 ÁRABE UNIDO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cumbrera met een snelle inworp. Klungelig pakt Birmingham de bal. Birmingham geeft de bal voor. Vega springt en kopt de bal. Estribí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Gonzalin Miller is nu in balbezit. Cumbrera onderschept slim de pass. Palomino begaat een overtreding. Palomino krijgt een gele kaart. Cumbrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Estrada met een snel genomen vrije trap. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Jiménez De León onderschept slim de pass. Jiménez De León met een sublieme pass. Gonzalito is nu in balbezit. Gonzalito schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bocas c1 - ÁRABE UNIDO 0:1

21e minuut.
Vega onderschept slim de pass. Cox is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega schiet op doel. Estribí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bocas c1 53%, ÁRABE UNIDO 47%.
bocas c1 - ÁRABE UNIDO 0:1

58e minuut.
Palomino is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Birmingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmingham draait met de bal, schiet en ... Estribí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bocas c1 41%, ÁRABE UNIDO 59%.
bocas c1 - ÁRABE UNIDO 0:1