Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÁRABE UNIDO bocas c1
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Birmingham passt de bal zonder na te denken. Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal zonder na te denken. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ÁRABE UNIDO - bocas c1 0:1

20e minuut.
Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalito rent richting de bal. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Palomino passt de bal in één keer door. Vega rent richting de bal. Cox onderschept slim de pass. Birmingham verovert de bal door een tackle van achteren. Birmingham haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een lange en hoge pass. Cumbrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumbrera met een sublieme pass. Birmingham bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León draait met de bal, schiet en ... Daar is Gonzalito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalito draait met de bal, schiet en ... Benítez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Santos speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Gonzalito onderschept slim de pass. Gonzalito schiet op doel. Benítez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÁRABE UNIDO - bocas c1 1:1

44e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorrilla verovert de bal door een tackle van achteren. Zorrilla passt de bal in één keer door. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap. Benítez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÁRABE UNIDO 47%, bocas c1 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÁRABE UNIDO - bocas c1 1:1

51e minuut.
Palomino rent richting de bal. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft de bal voor. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Estrada onderschept slim de pass. Maltez is nu in balbezit. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Birmingham rent richting de bal. Birmingham speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÁRABE UNIDO 41%, bocas c1 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÁRABE UNIDO - bocas c1 1:1