Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mega legends bocas c1
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina speelt de bal door. De La Espada rent richting de bal. De La Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mega legends - bocas c1 1:0

12e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal met de wreef. Navarro is nu in balbezit. De La Espada onderschept slim de pass. De La Espada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ledezma trapt de bal weg van het doel. Birmingham kopt de bal weg. Zagal is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Molina rent richting de bal. Estrada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estrada krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Barrios rent richting de bal. Barrios geeft de bal voor. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birmingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmingham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mega legends 43%, bocas c1 57%.
mega legends - bocas c1 1:0

56e minuut.
Suárez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leguizamo heeft problemen om de bal te vangen. Navarro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leguizamo raakt geblesseerd tijdens het duel. Molina legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mega legends - bocas c1 2:0

75e minuut.
Birmingham rent richting de bal. Birmingham passt de bal in één keer door. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sosa de bal onder controle te krijgen. Fax verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal zonder na te denken. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Vega haalt uit met een fantastische trap. Fax maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fax kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Morán passt de bal met de wreef. Leguizamo is nu in balbezit. Birmingham verovert de bal door een tackle van achteren. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Fax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mega legends - bocas c1 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mega legends 42%, bocas c1 58%.
mega legends - bocas c1 2:1