Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bocas c1 mega legends
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Birmingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores begaat een overtreding. Birmingham is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estrada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bocas c1 - mega legends 1:0

6e minuut.
Morán geeft de bal voor. Cumbrera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flores. Flores krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Leguizamo is nu in balbezit. Navarro onderschept slim de pass. Navarro geeft een hoge lob. Birmingham rent richting de bal. Birmingham haalt uit met een fantastische trap. Fax verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cumbrera rent richting de bal. Cumbrera met een sublieme pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Fax probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bocas c1 - mega legends 2:0

31e minuut.
Zagal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birmingham is nu in balbezit. Birmingham schiet op doel. Fax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bocas c1 - mega legends 3:0

34e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birmingham geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Birmingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamo rent richting de bal. Leguizamo speelt de bal door. Cubillas rent richting de bal. Cubillas geeft de bal voor. Benítez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bocas c1 55%, mega legends 45%.
bocas c1 - mega legends 3:0

48e minuut.
Vega rent richting de bal. Birmingham rent richting de bal. Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Birmingham is nu in balbezit. Birmingham geeft een hoge lob. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas geeft een lange en hoge pass. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bocas c1 - mega legends 3:1

77e minuut.
Molina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calvo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Medina geeft een hoge lob. Roberts geeft de bal voor. Cubillas is nu in balbezit. Cubillas geeft een hoge lob. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Leguizamo geeft een lange en hoge pass. De La Espada controleert de bal met de borst. Calvo rent richting de bal. Calvo schiet op doel. De La Espada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benítez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bocas c1 48%, mega legends 52%.
bocas c1 - mega legends 3:1