Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stm 4life Olimpic
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Espino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salgado de bal. Jurado rent richting de bal. Jurado schiet op doel. Fernández Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stm 4life - Olimpic 1:0

7e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Sánchez rent richting de bal. Norato De Frías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Norato De Frías krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Newton rent richting de bal. Newton passt de bal met de wreef. Miranda Barría speelt de bal door. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sánchez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espino met de inworp. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Newton kopt de bal weg. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora maakt een afschuwelijke overtreding. Zamora krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda Barría. Ward raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerrud zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal in één keer door. Ávila rent richting de bal. Ávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stm 4life 38%, Olimpic 62%.
stm 4life - Olimpic 1:0

57e minuut.
Cerrud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madrid komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Miranda Barría passt de bal zonder na te denken. Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal met de wreef. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Zamora passt de bal met de wreef. Madrid rent richting de bal. Madrid met een sublieme pass. Ávila is nu in balbezit. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stm 4life 54%, Olimpic 46%.
stm 4life - Olimpic 1:0