Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kolby fc SPORTIG
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Quintero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintero probeert naar een medespeler te passen. Dasent is nu in balbezit. Dasent geeft de bal voor. Barahona krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

8e minuut.
Barahona is nu in balbezit. Chung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barahona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dasent neemt de penalty, wat een uithaal! Castañeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kolby fc - SPORTIG 1:0

11e minuut.
Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero geeft een hoge lob. Mitchell rent richting de bal. Barahona onderschept slim de pass. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Castañeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De La Fuente passt de bal in één keer door. Daar is Estribí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal rent richting de bal. Villarreal schiet op doel. Rathburn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Montecayo geeft een hoge lob. Cargill rent richting de bal. Cargill geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Hoyos de bal. De Hoyos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolby fc 46%, SPORTIG 54%.
kolby fc - SPORTIG 1:0

47e minuut.
Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecayo is nu in balbezit. Dasent verovert de bal door een tackle van achteren. Dasent haalt uit met een fantastische trap. Castañeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Dasent rent richting de bal. De Hoyos onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfaro. Alfaro krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Quintero onderschept slim de pass. Quintero passt de bal zonder na te denken. Barahona rent richting de bal. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolby fc 37%, SPORTIG 63%.
kolby fc - SPORTIG 1:0