Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTIG ÁRABE UNIDO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell speelt de bal door. Gonzalito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalito schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Cox geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simmons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarreal rent richting de bal. Villarreal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gonzalito draait met de bal, schiet en ... Arcia kopt de bal weg. Maltez rent richting de bal. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal draait met de bal, schiet en ... Estribí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Blake onderschept slim de pass. Blake passt de bal zonder na te denken. Daar is Arcia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalito is nu in balbezit. Gonzalito draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gonzalito is nu in balbezit. Palomino onderschept slim de pass. Met opzet legt Villarreal zijn tegenspeler op de grond. Villarreal krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Blake heeft problemen om de bal te vangen. Blake probeert naar een medespeler te passen. Gonzalito rent richting de bal. Gonzalito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Gil met de inworp. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León is nu in balbezit. Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIG 48%, ÁRABE UNIDO 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTIG - ÁRABE UNIDO 0:0

52e minuut.
Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino speelt de bal door. Gonzalito is nu in balbezit. Gonzalito draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Barahona geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zorrilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León schiet op doel. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIG 53%, ÁRABE UNIDO 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTIG - ÁRABE UNIDO 0:0