Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÁRABE UNIDO SPORTIG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Villarreal kopt de bal weg. Gonzalin Miller kan de bal niet met de borst controleren. Pereira begaat een overtreding. Pereira krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Figueira is nu in balbezit. Palomino onderschept slim de pass. Palomino met een sublieme pass. Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÁRABE UNIDO - SPORTIG 1:0

23e minuut.
Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap. Castañeda met een sublieme pass. Palomino kopt de bal weg. Gonzalito rent richting de bal. Gonzalito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÁRABE UNIDO - SPORTIG 2:0

40e minuut.
Maltez onderschept slim de pass. Maltez speelt de bal door. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalito onderschept slim de pass. Gonzalito draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castañeda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÁRABE UNIDO 45%, SPORTIG 55%.
ÁRABE UNIDO - SPORTIG 2:0

46e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. Villarreal met een sublieme pass. Figueira speelt de bal door. Simmons is nu in balbezit. Simmons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De Hoyos geeft de bal voor. Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De Hoyos rent richting de bal. De Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cox de bal. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. Pereira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arroyo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arroyo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barahona rent richting de bal. Gonzalito onderschept slim de pass. Gonzalito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÁRABE UNIDO 32%, SPORTIG 68%.
ÁRABE UNIDO - SPORTIG 2:0