Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stm 4life bocas c1
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Norato De Frías geeft een hoge lob. Birmingham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Norato De Frías begaat een overtreding. Norato De Frías krijgt een gele kaart. Birmingham is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Vega de bal. Vega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stm 4life - bocas c1 0:1

37e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. Navarro geeft de bal voor. Klungelig pakt Wilson de bal. Vega onderschept slim de pass. Vega schiet op doel. Buitrago bokst de bal weg.

39e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro passt de bal zonder na te denken. Villarreal is nu in balbezit. Birmingham verovert de bal door een tackle van achteren. Birmingham haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een hoge lob. Blanco is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cumbrera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villarreal de bal. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stm 4life 55%, bocas c1 45%.
stm 4life - bocas c1 0:1

47e minuut.
Arosemena is nu in balbezit. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández met een sublieme pass. Carrasco rent richting de bal. Carrasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stm 4life - bocas c1 1:1

54e minuut.
Norato De Frías rent richting de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmingham draait met de bal, schiet en ... Newton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cumbrera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaez geeft een lange en hoge pass. Buitrago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Vega de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Fernández geeft een hoge lob. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco begaat een overtreding. Blanco krijgt een gele kaart. Morán roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Morán kan niet meer verder spelen. Pizarro komt het veld opgelopen. Gaez met een snel genomen vrije trap. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Buitrago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cumbrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Norato De Frías is nu in balbezit. Birmingham verovert de bal door een tackle van achteren. Birmingham schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro onderschept slim de pass. Navarro speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Birmingham is nu in balbezit. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Carrasco rent richting de bal. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stm 4life 58%, bocas c1 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stm 4life - bocas c1 1:1