Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bocas c1 stm 4life
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Miranda Barría geeft een hoge lob. Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal met de wreef. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Morán geeft de bal voor. Miranda Barría rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cumbrera. Cumbrera krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Birmingham is nu in balbezit. Birmingham speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chiari is nu in balbezit. Morán onderschept slim de pass. Morán probeert naar een medespeler te passen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bocas c1 - stm 4life 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bocas c1 50%, stm 4life 50%.
bocas c1 - stm 4life 1:0

48e minuut.
Arosemena geeft de bal voor. Inworp. Espino met een snelle inworp. Chiari is nu in balbezit. Chiari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chiari rent richting de bal. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro rent richting de bal. Jurado onderschept slim de pass. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Navarro speelt de bal door. Birmingham rent richting de bal. Birmingham schiet op doel. Buitrago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bocas c1 - stm 4life 2:0

80e minuut.
Peniche is nu in balbezit. Peniche passt de bal met de wreef. Estrada is nu in balbezit. Chiari verovert de bal door een tackle van achteren. Chiari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bocas c1 64%, stm 4life 36%.
bocas c1 - stm 4life 2:0