Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTIG mega legends
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Barahona rent richting de bal. Barahona geeft de bal voor. Barahona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De La Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De La Espada onderschept slim de pass. Barahona rent richting de bal. De La Espada verovert de bal door een tackle van achteren. De La Espada haalt uit met een fantastische trap. Castañeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De Hoyos onderschept slim de pass. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Hoyos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cubillas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil passt de bal in één keer door. Trejos rent richting de bal. Pereira onderschept slim de pass. Pereira schiet op doel. Fax kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIG - mega legends 1:0

44e minuut.
Daar is Figueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina speelt de bal door. De La Espada rent richting de bal. De La Espada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTIG - mega legends 1:1

44e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. Villarreal passt de bal met de wreef. De Hoyos is nu in balbezit. De La Espada onderschept slim de pass. De La Espada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIG 63%, mega legends 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTIG - mega legends 1:1

55e minuut.
Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal passt de bal in één keer door. Medina rent richting de bal. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIG - mega legends 2:1

65e minuut.
Leguizamo passt de bal met de wreef. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina passt de bal in één keer door. De La Espada is nu in balbezit. De La Espada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Simmons kopt de bal weg. Pereira rent richting de bal. Medina rent richting de bal. Pereira onderschept slim de pass. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Molina met een sublieme pass. De La Espada rent richting de bal. De Hoyos rent richting de bal. De La Espada onderschept slim de pass. De La Espada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zagal is nu in balbezit. Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal speelt de bal door. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espada rent richting de bal. De La Espada passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTIG - mega legends 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIG 56%, mega legends 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTIG - mega legends 2:2