Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpic ÁRABE UNIDO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cox geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ward zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Miranda Barría passt de bal met de wreef. Gonzalin Miller rent richting de bal. Gonzalin Miller geeft een lange en hoge pass. Ward is nu in balbezit. Ward geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Maltez passt de bal zonder na te denken. Salgado is nu in balbezit. Cerrud heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalito rent richting de bal. Gonzalito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Miranda Barría passt de bal zonder na te denken. Ward rent richting de bal. Ward passt de bal met de wreef. Ávila controleert de bal met de borst. Ávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Miranda Barría rent richting de bal. Miranda Barría passt de bal zonder na te denken. Ávila is nu in balbezit. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ward kan de bal niet met de borst controleren. Palomino is nu in balbezit. Palomino met een sublieme pass. Ávila rent richting de bal. Ávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zamora rent richting de bal. Palomino onderschept slim de pass. Palomino met een sublieme pass. Gonzalito is nu in balbezit. Gonzalito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Arroyo geeft een hoge lob. Inworp. Salgado met een snelle inworp. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerrud. Jiménez De León is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palomino met een snel genomen vrije trap. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalito rent richting de bal. Gonzalito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Palomino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamora is nu in balbezit. Zamora met een sublieme pass. Ávila rent richting de bal. Ávila draait met de bal, schiet en ... Estribí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic 49%, ÁRABE UNIDO 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpic - ÁRABE UNIDO 0:0

70e minuut.
Zagal geeft een lange en hoge pass. Arroyo is nu in balbezit. Buitrago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buitrago krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Arroyo rent richting de bal. Arroyo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zamora de bal. Zamora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic - ÁRABE UNIDO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic 61%, ÁRABE UNIDO 39%.
Olimpic - ÁRABE UNIDO 1:0