Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kolby fc bocas c1
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


29e minuut.
Cumbrera geeft een lange en hoge pass. Navarro kopt de bal weg. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Miranda Barría geeft een lange en hoge pass. Quintero rent richting de bal. Arosemena begaat een overtreding. Quintero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villalaz met een snel genomen vrije trap. Benítez bokst de bal weg. Barahona maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dasent geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
kolby fc - bocas c1 1:0

42e minuut.
Villalaz rent richting de bal. Estrada is nu in balbezit. Estrada speelt de bal door. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero draait met de bal, schiet en ... Benítez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolby fc 42%, bocas c1 58%.
kolby fc - bocas c1 1:0

46e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Birmingham is nu in balbezit. Barahona onderschept slim de pass. Barahona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt De La Fuente de bal. Birmingham speelt de bal door. Navarro geeft de bal voor. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Rathburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Cargill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cargill. Cargill krijgt een gele kaart. Navarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Navarro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cumbrera is nu in balbezit. Cumbrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kolby fc - bocas c1 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolby fc 35%, bocas c1 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kolby fc - bocas c1 1:1