Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÁRABE UNIDO stm 4life
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Arcia trapt de bal weg. Fernández kopt de bal weg. Gonzalin Miller heeft problemen om de bal te vangen. Espino rent richting de bal. Espino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÁRABE UNIDO - stm 4life 0:1

6e minuut.
Villarreal met een snelle inworp. Fernández rent richting de bal. Jiménez De León begaat een overtreding. Jiménez De León krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Norato De Frías passt de bal zonder na te denken. Palomino is nu in balbezit. Palomino speelt de bal door. Gonzalito is nu in balbezit. Gonzalito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÁRABE UNIDO - stm 4life 1:1

15e minuut.
Gonzalin Miller geeft de bal voor. Norato De Frías is nu in balbezit. Maltez begaat een overtreding. Maltez krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gonzalin Miller kopt de bal weg. Gonzalito is nu in balbezit. Fernández is nu in balbezit. Gonzalito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fernández geeft een lange en hoge pass. Gonzalin Miller kopt de bal weg. Palomino met een sublieme pass. Gonzalito rent richting de bal. Gonzalito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÁRABE UNIDO 59%, stm 4life 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÁRABE UNIDO - stm 4life 1:1

58e minuut.
Jiménez De León is nu in balbezit. Fernández onderschept slim de pass. Fernández geeft een hoge lob. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fernández geeft een lange en hoge pass. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft de bal voor. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÁRABE UNIDO - stm 4life 1:2

80e minuut.
Maltez passt de bal met de wreef. Fernández rent richting de bal. Palomino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palomino krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Norato De Frías met een sublieme pass. Arcia rent richting de bal. Met opzet legt Jurado zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jurado moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jurado schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Villarreal met een snelle inworp. Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León passt de bal met de wreef. Gonzalito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalito schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÁRABE UNIDO 45%, stm 4life 55%.
ÁRABE UNIDO - stm 4life 1:2