Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cerro punta SPORTIG
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
De Hoyos verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Barahona is nu in balbezit. Vazquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vazquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cortez rent richting de bal. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Villarreal met een sublieme pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel. Mitchell bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro punta - SPORTIG 0:1

42e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rubín de bal. Pereira rent richting de bal. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Haughton de bal onder controle te krijgen. De Hoyos rent richting de bal. De Hoyos met een sublieme pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro punta 58%, SPORTIG 42%.
cerro punta - SPORTIG 0:1

70e minuut.
Bracho geeft een hoge lob. Figueira heeft problemen om de bal te vangen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. De bal raakt de paal. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Simmons geeft een hoge lob. Rubín probeert de bal aan de voet te houden. Villarreal rent richting de bal. Villarreal schiet op doel. Cortázar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Gómez rent richting de bal. Gómez met een sublieme pass. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cerro punta - SPORTIG 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro punta 40%, SPORTIG 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cerro punta - SPORTIG 1:1