Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTIG cerro punta
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Vazquez is nu in balbezit. Figueira rent richting de bal. Vazquez onderschept slim de pass. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ... Castañeda bokst de bal weg.

14e minuut.
Haughton is nu in balbezit. Haughton passt de bal met de wreef. Barahona rent richting de bal. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira onderschept slim de pass. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chung geeft een hoge lob. Villarreal kopt de bal weg. Bracho heeft problemen om de bal te vangen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIG - cerro punta 1:0

43e minuut.
Cortez rent richting de bal. Simmons verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortez krijgt een gele kaart. Simmons raakt geblesseerd tijdens het duel. Simmons met een snel genomen vrije trap. Gil heeft problemen om de bal te vangen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ... Rubio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIG - cerro punta 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIG 43%, cerro punta 57%.
SPORTIG - cerro punta 2:0

49e minuut.
Montecayo geeft een hoge lob. Inworp. Muñoz met de inworp. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIG - cerro punta 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIG 56%, cerro punta 44%.
SPORTIG - cerro punta 2:1