Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mega legends stm 4life
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Miranda Barría geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cubillas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molina rent richting de bal. Molina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Wilson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Miranda Barría de bal onder controle te krijgen. De La Espada rent richting de bal. De La Espada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Medina geeft de bal voor. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Molina begaat een overtreding. Molina krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Trejos kopt de bal weg. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medina. Chiari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Jurado is nu in balbezit. Jurado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wilson met een harde bal richting middenveld. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. De La Espada is nu in balbezit. De La Espada haalt uit met een fantastische trap. Buitrago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Norato De Frías geeft een hoge lob. Trejos heeft problemen om de bal te vangen. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mega legends 30%, stm 4life 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mega legends - stm 4life 0:0

50e minuut.
Chiari passt de bal zonder na te denken. Espino is nu in balbezit. Espino met een sublieme pass. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Leguizamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamo geeft een lange en hoge pass. De La Espada rent richting de bal. De La Espada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mega legends - stm 4life 1:0

85e minuut.
Newton probeert naar een medespeler te passen. Espino rent richting de bal. Espino met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mega legends 26%, stm 4life 74%.
mega legends - stm 4life 1:0