Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stm 4life mega legends
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espada is nu in balbezit. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Newton probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
stm 4life - mega legends 0:1

12e minuut.
Norato De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías geeft een hoge lob. Sosa kan de bal niet met de borst controleren. Jurado is nu in balbezit. Jurado draait met de bal, schiet en ... Fax verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Calvo rent richting de bal. Calvo passt de bal zonder na te denken. De La Espada is nu in balbezit. De La Espada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Newton de bal onder controle te krijgen. De La Espada rent richting de bal. De La Espada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Espino rent richting de bal. Espino speelt de bal door. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blanco zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Espino de bal. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Zagal is nu in balbezit. Chiari verovert de bal door een tackle van achteren. Chiari met een sublieme pass. Jurado is nu in balbezit. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Fax verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stm 4life - mega legends 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stm 4life 52%, mega legends 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stm 4life - mega legends 1:1

50e minuut.
Norato De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamo onderschept slim de pass. Leguizamo passt de bal zonder na te denken. De La Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stm 4life 44%, mega legends 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stm 4life - mega legends 1:1