Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kolby fc ÁRABE UNIDO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.3
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Gonzalin Miller geeft een hoge lob. Inworp. Quintero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dasent de bal. Dasent geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Arroyo geeft een hoge lob. Inworp. Enmen met de inworp. Dasent is nu in balbezit. Dasent probeert naar een medespeler te passen. Estribí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barahona is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zorrilla passt de bal zonder na te denken. Gonzalito rent richting de bal. Rathburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalito verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalito draait met de bal, schiet en ... Rathburn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Phillips passt de bal met de wreef. Zorrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Enmen begaat een overtreding. Enmen krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Enmen kopt de bal weg. Dasent is nu in balbezit. Dasent passt de bal zonder na te denken. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kolby fc - ÁRABE UNIDO 1:0

19e minuut.
Villalaz geeft een lange en hoge pass. Dasent is nu in balbezit. Dasent met een sublieme pass. Klungelig pakt Barahona de bal. Barahona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Palomino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonzalin Miller is nu in balbezit. Barahona onderschept slim de pass. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolby fc 48%, ÁRABE UNIDO 52%.
kolby fc - ÁRABE UNIDO 1:0

52e minuut.
Arcia rent richting de bal. Arcia geeft een hoge lob. Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Villalaz heeft problemen om de bal te vangen. Palomino rent richting de bal. Palomino passt de bal zonder na te denken. Gonzalito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalito draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolby fc 49%, ÁRABE UNIDO 51%.
kolby fc - ÁRABE UNIDO 1:0