Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бридке Повітря Вареники
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Shokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilyuk onderschept slim de pass. Ilyuk met een sublieme pass. Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Khramtsov rent richting de bal. Litinskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Stakhiv begaat een overtreding. Litinskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Litinskiy komt bij de bal en schiet. Nechuy-Levyts`kuy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бридке Повітря 47%, Вареники 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бридке Повітря - Вареники 0:0

48e minuut.
Shokh rent richting de bal. Shokh speelt de bal door. Harmash is nu in balbezit. Matsigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsigura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Khramtsov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Litinskiy met een snelle inworp. Ilyuk is nu in balbezit. Ilyuk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Litinskiy met een sublieme pass. Ilyuk rent richting de bal. Ilyuk passt de bal met de wreef. Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Бридке Повітря - Вареники 1:0

84e minuut.
Litvinov met de inworp. Matsigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsigura geeft een hoge lob. Harmash bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Бридке Повітря - Вареники 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бридке Повітря 44%, Вареники 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бридке Повітря - Вареники 1:1