Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
сшфы МДЮСШ Спарта
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Bukel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Timets bereikt de bal nog maar net als eerste. Timets geeft een hoge lob. Kravchuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Shyschenko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
сшфы - МДЮСШ Спарта 0:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bukel met de inworp. Timets bereikt de bal nog maar net als eerste. Timets geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pidchenko de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: сшфы 55%, МДЮСШ Спарта 45%.
сшфы - МДЮСШ Спарта 0:1

46e minuut.
Pomazun geeft een hoge lob. Inworp. Pashaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamenyuka is nu in balbezit. Kamenyuka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kopistko trapt de bal weg. Shayban rent richting de bal. Kamenyuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
сшфы - МДЮСШ Спарта 1:1

59e minuut.
Kostyukov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Panin rent richting de bal. Timets met een sublieme pass. Shayban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kravchuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Bukel is nu in balbezit. Lisak onderschept slim de pass. Lisak speelt de bal door. Kravchuk is nu in balbezit. Kravchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: сшфы 71%, МДЮСШ Спарта 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
сшфы - МДЮСШ Спарта 1:1