Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бридке Повітря АС Ternopil
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Melnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Redushko verovert de bal door een tackle van achteren. Redushko speelt de bal door. Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Zhuk rent richting de bal. Miroshnichenko onderschept slim de pass. Miroshnichenko passt de bal met de wreef. Kolesnichenko is nu in balbezit. Kolesnichenko schiet op doel. Lovig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Khripkov passt de bal met de wreef. Startsev is nu in balbezit. Startsev probeert naar een medespeler te passen. Kolesnichenko rent richting de bal. Kolesnichenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zhuk heeft problemen om de bal te vangen. Miroshnichenko rent richting de bal. Miroshnichenko speelt de bal door. Kolesnichenko is nu in balbezit. Kolesnichenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Бридке Повітря - АС Ternopil 0:1

34e minuut.
Melnik kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Redushko met de inworp. Zhuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sautin speelt de bal door. Startsev probeert naar een medespeler te passen. Kolesnichenko is nu in balbezit. Kolesnichenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Бридке Повітря - АС Ternopil 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бридке Повітря 65%, АС Ternopil 35%.
Бридке Повітря - АС Ternopil 0:2

59e minuut.
Nikitin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rakitskiy komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ilyuk rent richting de bal. Ilyuk geeft een hoge lob. Shevelyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevelyukhin haalt uit met een fantastische trap. Kalyta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zhuk kopt de bal weg. Ilyuk is nu in balbezit. Ilyuk probeert naar een medespeler te passen. Gay rent richting de bal. Gay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бридке Повітря 37%, АС Ternopil 63%.
Бридке Повітря - АС Ternopil 0:2