Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вареники ФВМИПТ
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Litvinov kopt de bal weg. Chigrinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Kuchinski is nu in balbezit. Sandul verovert de bal door een tackle van achteren. Sandul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Вареники - ФВМИПТ 0:1

22e minuut.
Malygin bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmash tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malygin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khudobyak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandul is nu in balbezit. Chigrinskiy is nu in balbezit. Chigrinskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Khudobyak speelt de bal door. Chigrinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigrinskiy probeert naar een medespeler te passen. Gluschenko rent richting de bal. Gluschenko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вареники 49%, ФВМИПТ 51%.
Вареники - ФВМИПТ 0:1

52e minuut.
Kuchinski passt de bal in één keer door. Sandul is nu in balbezit. Chigrinskiy rent richting de bal. Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul draait met de bal, schiet en ... Paal! Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul schiet op doel. Nechuy-Levyts`kuy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Вареники - ФВМИПТ 0:2

67e minuut.
Matsigura kopt de bal weg. Klungelig pakt Kudinov de bal. Harmash is nu in balbezit. Harmash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Вареники - ФВМИПТ 1:2

80e minuut.
Khudobyak verovert de bal door een tackle van achteren. Gluschenko is nu in balbezit. Gluschenko passt de bal zonder na te denken. Sandul rent richting de bal. Sandul schiet op doel. Nechuy-Levyts`kuy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Litvinov probeert naar een medespeler te passen. Matsigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsigura met een sublieme pass. Harmash rent richting de bal. Harmash schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вареники 58%, ФВМИПТ 42%.
Вареники - ФВМИПТ 1:2