Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФВМИПТ Вареники
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Chigrinskiy speelt de bal door. Zadorozhniy heeft problemen om de bal te vangen. Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФВМИПТ - Вареники 1:0

20e minuut.
Vashuk verovert de bal door een tackle van achteren. Vashuk speelt de bal door. Sandul is nu in balbezit. Sandul draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Stakhiv de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Shokh de bal. Shokh met een sublieme pass. Khramtsov is nu in balbezit. Chigrinskiy is nu in balbezit. Chigrinskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Khudobyak geeft een lange en hoge pass. Chigrinskiy is nu in balbezit. Chigrinskiy passt de bal zonder na te denken. Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul schiet op doel. Nechuy-Levyts`kuy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Dukhno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy speelt de bal door. Sandul rent richting de bal. Sandul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Shokh is nu in balbezit. Chigrinskiy onderschept slim de pass. Chigrinskiy speelt de bal door. Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФВМИПТ 36%, Вареники 64%.
ФВМИПТ - Вареники 1:0

53e minuut.
Khramtsov rent richting de bal. Sandul rent richting de bal. Khramtsov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sandul raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vashuk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nechuy-Levyts`kuy bokst de bal weg. Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul schiet op doel. Zadorozhniy probeert de bal aan de voet te houden. Nechuy-Levyts`kuy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Shokh is nu in balbezit. Chigrinskiy onderschept slim de pass. Chigrinskiy met een sublieme pass. Sandul rent richting de bal. Sandul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Virt passt de bal zonder na te denken. Khudobyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Khudobyak passt de bal met de wreef. Chigrinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigrinskiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Khramtsov is nu in balbezit. Khramtsov geeft een lange en hoge pass. Khudobyak kopt de bal weg. Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФВМИПТ 35%, Вареники 65%.
ФВМИПТ - Вареники 1:0