Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
сшфы ФК Закарпатье
Normal Tactiek sokker
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 2
poor Schieten tragic
unsatisfactory Passen tragic
unsatisfactory Verdedigen tragic


3e minuut.
Pashaev is nu in balbezit. Pashaev probeert naar een medespeler te passen. Kuchirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuka is nu in balbezit. Kamenyuka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Drozdenko rent richting de bal. Shayban onderschept slim de pass. Synek rent richting de bal. Shayban onderschept slim de pass. Shayban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
сшфы - ФК Закарпатье 1:0

29e minuut.
MacInroy met een snelle inworp. Drozdenko is nu in balbezit. Met opzet legt Shayban zijn tegenspeler op de grond. Drozdenko moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Drozdenko kan niet meer verder spelen.

38e minuut.
Kamenyuka heeft problemen om de bal te vangen. Kuchirka rent richting de bal. Peynirci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuchirka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kamenyuka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Curumilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Pashaev de bal onder controle te krijgen. Pashaev passt de bal in één keer door. Kamenyuka rent richting de bal. Kamenyuka draait met de bal, schiet en ... Synek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: сшфы 27%, ФК Закарпатье 73%.
сшфы - ФК Закарпатье 1:0

51e minuut.
Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian onderschept slim de pass. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian rent richting de bal. Muntian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
сшфы - ФК Закарпатье 1:1

56e minuut.
Korniets geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maltsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamenyuka is nu in balbezit. Kamenyuka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: сшфы 41%, ФК Закарпатье 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
сшфы - ФК Закарпатье 1:1