Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
МДЮСШ Спарта ФК Закарпатье
Normal Tactiek sokker
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 0
poor Schieten tragic
poor Passen tragic
unsatisfactory Verdedigen tragic


2e minuut.
Drozdenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kravchuk passt de bal met de wreef. Sofilkanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofilkanich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
МДЮСШ Спарта - ФК Закарпатье 1:0

12e minuut.
Daar is Bukel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofilkanich is nu in balbezit. Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofilkanich onderschept slim de pass. Sofilkanich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
МДЮСШ Спарта - ФК Закарпатье 2:0

18e minuut.
Kostyukov probeert naar een medespeler te passen. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korniets rent richting de bal. Diryavka onderschept slim de pass. Diryavka geeft een lange en hoge pass. Curumilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kravchuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
МДЮСШ Спарта - ФК Закарпатье 3:0

27e minuut.
Kostyukov kopt de bal weg. Sofilkanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofilkanich haalt uit met een fantastische trap. Diryavka kopt de bal weg. Daar is Synek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Krasnoperov probeert naar een medespeler te passen. Diryavka is nu in balbezit. Becleanu begaat een overtreding. Becleanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: МДЮСШ Спарта 34%, ФК Закарпатье 66%.
МДЮСШ Спарта - ФК Закарпатье 3:0

49e minuut.
Krasnoperov probeert naar een medespeler te passen. Sofilkanich rent richting de bal. Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofilkanich verovert de bal door een tackle van achteren. Sofilkanich schiet op doel. Curumilla bokst de bal weg.

66e minuut.
Muntian is nu in balbezit. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muntian krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Krasnoperov passt de bal zonder na te denken. Diryavka rent richting de bal. Diryavka met een sublieme pass. Kravchuk rent richting de bal. Kravchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sofilkanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov met een sublieme pass. Sofilkanich is nu in balbezit. Sofilkanich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bukel met de inworp. Sofilkanich kan de bal niet met de borst controleren. Synek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostyukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostyukov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: МДЮСШ Спарта 38%, ФК Закарпатье 62%.
МДЮСШ Спарта - ФК Закарпатье 3:0