Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФВМИПТ ФК Закарпатье
Normal Tactiek sokker
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 0
poor Schieten tragic
poor Passen tragic
unsatisfactory Verdedigen tragic


5e minuut.
Sandul is nu in balbezit. Sandul draait met de bal, schiet en ... Peynirci is nu in balbezit. Sandul onderschept slim de pass. Sandul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vashuk rent richting de bal. Vashuk passt de bal in één keer door. Chigrinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigrinskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Golub`ev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

31e minuut.
Chigrinskiy rent richting de bal. Becleanu is nu in balbezit. Met opzet legt Chigrinskiy zijn tegenspeler op de grond. Chigrinskiy krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Chigrinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korniets verovert de bal door een tackle van achteren. Korniets probeert naar een medespeler te passen. Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ФВМИПТ - ФК Закарпатье 1:0

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Sandul de bal onder controle te krijgen. Becleanu rent richting de bal. Chigrinskiy met een sublieme pass. Gluschenko rent richting de bal. Gluschenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ФВМИПТ - ФК Закарпатье 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФВМИПТ 22%, ФК Закарпатье 78%.
ФВМИПТ - ФК Закарпатье 2:0

48e minuut.
Synek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gluschenko is nu in balbezit. Gluschenko geeft een lange en hoge pass. Chigrinskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chigrinskiy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ryabtsev rent richting de bal. Ryabtsev geeft een lange en hoge pass. Sandul is nu in balbezit. Sandul haalt uit met een fantastische trap. Synek probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peynirci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy haalt uit met een fantastische trap. Curumilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Gluschenko rent richting de bal. Gluschenko passt de bal zonder na te denken. Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФВМИПТ - ФК Закарпатье 3:0

86e minuut.
Sokolovski onderschept slim de pass. Maydana is nu in balbezit. Maydana met een sublieme pass. Jarmulski heeft problemen om de bal te vangen. Jarmulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gluschenko passt de bal in één keer door. Khudobyak is nu in balbezit. Khudobyak passt de bal zonder na te denken. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФВМИПТ 29%, ФК Закарпатье 71%.
ФВМИПТ - ФК Закарпатье 3:0