Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
МДЮСШ Спарта Бридке Повітря
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kotelyukh speelt de bal door. Klungelig pakt Diryavka de bal. Zhuk begaat een overtreding. Zhuk krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ilyuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bakay komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Diryavka geeft een lange en hoge pass. Vereshyaka controleert de bal met de borst. Kravchuk rent richting de bal. Kravchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
МДЮСШ Спарта - Бридке Повітря 1:0

13e minuut.
Gay met een sublieme pass. Daar is Bakay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kravchuk is nu in balbezit. Kravchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gay is nu in balbezit. Gay schiet op doel. Kostyukov controleert de bal met de borst. Gay rent richting de bal. Gay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Litinskiy speelt de bal door. Zhuk rent richting de bal. Zhuk probeert naar een medespeler te passen. Gay rent richting de bal. Gay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Beletskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: МДЮСШ Спарта 28%, Бридке Повітря 72%.
МДЮСШ Спарта - Бридке Повітря 1:0

53e minuut.
Diryavka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov passt de bal in één keer door. Diryavka rent richting de bal. Diryavka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kotelyukh geeft een lange en hoge pass. Bakay krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Kotelyukh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
МДЮСШ Спарта - Бридке Повітря 1:1

74e minuut.
Vereshyaka rent richting de bal. Vereshyaka geeft een lange en hoge pass. Bakay kopt de bal weg. Gay is nu in balbezit. Gay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kotelyukh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shevelyukhin met de inworp. Bakay is nu in balbezit. Bakay passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vereshyaka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bukel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sofilkanich de bal. Sofilkanich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
МДЮСШ Спарта - Бридке Повітря 2:1

87e minuut.
Bakay met een sublieme pass. Daar is Sofilkanich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kravchuk is nu in balbezit. Sofilkanich is nu in balbezit. Sofilkanich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: МДЮСШ Спарта 47%, Бридке Повітря 53%.
МДЮСШ Спарта - Бридке Повітря 2:1