Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Закарпатье АС Ternopil
sokker Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 20.3
tragic Schieten unsatisfactory
tragic Passen poor
tragic Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Golub`ev rent richting de bal. Miroshnichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Miroshnichenko geeft een lange en hoge pass. Kolesnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnichenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Закарпатье - АС Ternopil 0:1

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Golub`ev trapt de bal weg van het doel. Melnik kopt de bal weg. Miroshnichenko is nu in balbezit. Miroshnichenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Закарпатье 69%, АС Ternopil 31%.
ФК Закарпатье - АС Ternopil 0:1

59e minuut.
Becleanu is nu in balbezit. Becleanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kon`kov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Закарпатье - АС Ternopil 1:1

61e minuut.
Kolesnichenko met een sublieme pass. Tsikhmeystruk rent richting de bal. Tsikhmeystruk passt de bal in één keer door. Miroshnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroshnichenko draait met de bal, schiet en ... Curumilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Miroshnichenko is nu in balbezit. Becleanu onderschept slim de pass. Becleanu passt de bal in één keer door. Kolesnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnichenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sokolovski rent richting de bal. Melnik verovert de bal door een tackle van achteren. Melnik passt de bal zonder na te denken. Tsikhmeystruk is nu in balbezit. Tsikhmeystruk geeft de bal voor. Curumilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Закарпатье 71%, АС Ternopil 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Закарпатье - АС Ternopil 1:1