Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вареники МДЮСШ Спарта
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Harmash bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsigura rent richting de bal. Harmash rent richting de bal. Matsigura is nu in balbezit. Matsigura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Diryavka onderschept slim de pass. Diryavka geeft de bal voor. Klungelig pakt Kril` de bal. Kravchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravchuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov met een sublieme pass. Kravchuk rent richting de bal. Kravchuk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stakhiv de bal onder controle te krijgen. Nechuy-Levyts`kuy bokst de bal weg.

26e minuut.
Harmash raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zelykh komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Shokh rent richting de bal. Diryavka onderschept slim de pass. Diryavka probeert naar een medespeler te passen. Kravchuk rent richting de bal. Kravchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kril` met de inworp. Dukhno rent richting de bal. Dukhno met een sublieme pass. Zelykh is nu in balbezit. Zelykh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вареники 33%, МДЮСШ Спарта 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Вареники - МДЮСШ Спарта 0:0

46e minuut.
Daar is Sofilkanich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofilkanich passt de bal met de wreef. Pomazun is nu in balbezit. Matsigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsigura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kril` geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bukel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sofilkanich rent richting de bal. Sofilkanich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kril` geeft een hoge lob. Litvinov rent richting de bal. Litvinov met een sublieme pass. Zelykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelykh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bukel onderschept slim de pass. Bukel probeert naar een medespeler te passen. Sofilkanich rent richting de bal. Sofilkanich draait met de bal, schiet en ... Nechuy-Levyts`kuy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Вареники - МДЮСШ Спарта 0:1

79e minuut.
Zadorozhniy geeft een hoge lob. Leonov is nu in balbezit. Matsigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelykh schiet op doel. Kopistko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Вареники - МДЮСШ Спарта 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вареники 48%, МДЮСШ Спарта 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Вареники - МДЮСШ Спарта 1:1