Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФВМИПТ МДЮСШ Спарта
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Vashuk met een sublieme pass. Ryabtsev rent richting de bal. Bukel begaat een overtreding. Bukel krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kudinov de bal. Kravchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravchuk draait met de bal, schiet en ... Parakhnevich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФВМИПТ - МДЮСШ Спарта 0:1

10e minuut.
Krasnoperov onderschept slim de pass. Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Kudinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravchuk rent richting de bal. Kravchuk schiet op doel. Parakhnevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Vashuk is nu in balbezit. Kostyukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostyukov passt de bal met de wreef. Kravchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФВМИПТ - МДЮСШ Спарта 0:2

14e minuut.
Kotelyukh passt de bal met de wreef. Sofilkanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vashuk met een sublieme pass. Bukel rent richting de bal. Bukel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sandul verovert de bal door een tackle van achteren. Chigrinskiy rent richting de bal. Pomazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigrinskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Chigrinskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Krasnoperov met een sublieme pass. Gluschenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotelyukh. Kotelyukh krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Khudobyak rent richting de bal. Krasnoperov onderschept slim de pass. Krasnoperov passt de bal met de wreef. Sandul is nu in balbezit. Sandul haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФВМИПТ 54%, МДЮСШ Спарта 46%.
ФВМИПТ - МДЮСШ Спарта 0:2

86e minuut.
Ryabtsev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beletskiy de bal. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy haalt uit met een fantastische trap. Kopistko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФВМИПТ - МДЮСШ Спарта 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФВМИПТ 42%, МДЮСШ Спарта 58%.
ФВМИПТ - МДЮСШ Спарта 1:2