Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sumy United говерла
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Vaschuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sachko is nu in balbezit. Koval`chuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sachko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sachko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy United - говерла 0:1

13e minuut.
Bogach heeft problemen om de bal te vangen. Sachko onderschept slim de pass. Sachko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shevtsov de bal. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... Bogush probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Natochiy met een snelle inworp. Vaschuk rent richting de bal. Vaschuk passt de bal zonder na te denken. Sachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachko draait met de bal, schiet en ... Bogush verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bogush trapt de bal weg van het doel. Bogach is nu in balbezit. Vashuk onderschept slim de pass. Sachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy United 52%, говерла 48%.
Sumy United - говерла 0:1

46e minuut.
Vashuk passt de bal zonder na te denken. Vaschuk rent richting de bal. Vaschuk passt de bal in één keer door. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap. Bogush kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy United - говерла 0:2

58e minuut.
Vaschuk geeft een hoge lob. Shevtsov is nu in balbezit. Prizetko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shevtsov raakt geblesseerd tijdens het duel. Sachko kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Vashuk onderschept slim de pass. Vashuk met een sublieme pass. Shevtsov rent richting de bal. Sachko is nu in balbezit. Sachko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vashuk geeft een lange en hoge pass. Vaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaschuk passt de bal in één keer door. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov schiet op doel. Bogush bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy United 57%, говерла 43%.
Sumy United - говерла 0:2