Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selta украина чемпион
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunic begaat een overtreding. Samborski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dyndikov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gorozhankin rent richting de bal. Gorozhankin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zinovjev rent richting de bal. Zinovjev geeft een hoge lob. Shyschenko heeft problemen om de bal te vangen. Krunic bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selta 44%, украина чемпион 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selta - украина чемпион 0:0

49e minuut.
Nichiporuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko passt de bal zonder na te denken. Gorozhankin is nu in balbezit. Gorozhankin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sabo passt de bal met de wreef. Daar is Khripkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorozhankin onderschept slim de pass. Gorozhankin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selta - украина чемпион 1:0

52e minuut.
Khripkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tolochko komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Polischuk heeft problemen om de bal te vangen. Nichiporuk is nu in balbezit. Poyda speelt de bal door. Kondakov rent richting de bal. Kondakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Poyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremenchutsskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krunic krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zinovjev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinovjev speelt de bal door. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kondakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zinovjev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pivnenko de bal. Pivnenko passt de bal in één keer door. Kondakov bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Poyda rent richting de bal. Kondakov is nu in balbezit. Kondakov passt de bal in één keer door. Krunic bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Krunic passt de bal met de wreef. Kondakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondakov onderschept slim de pass. Kondakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selta 63%, украина чемпион 37%.
Selta - украина чемпион 1:0