Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
фк Сталь Mykolaiv
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Yas`kov speelt de bal door. Pivnenko met een sublieme pass. Ilnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
фк Сталь - Mykolaiv 0:1

15e minuut.
Sargan probeert naar een medespeler te passen. Voynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Voynov verovert de bal door een tackle van achteren. Voynov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vitsinets bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudinov begaat een overtreding. Vitsinets is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitsinets zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shpirka rent richting de bal. Ilnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Ilnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bezhenar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kudinov met een snelle inworp. Voynov is nu in balbezit. Voynov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Argudiayiv probeert wanhopig de bal te grijpen. Kalfa rent richting de bal. Kalfa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
фк Сталь - Mykolaiv 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк Сталь 58%, Mykolaiv 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
фк Сталь - Mykolaiv 1:1

46e minuut.
Klimenko passt de bal zonder na te denken. Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruzhilin begaat een overtreding. Nagornyak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nagornyak kan niet meer verder spelen. Kapustin komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Argudiayiv probeert naar een medespeler te passen. Klimenko kopt de bal weg. Daar is Sargan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
фк Сталь - Mykolaiv 1:2

55e minuut.
Lyutikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyutikov probeert naar een medespeler te passen. Ptashnik probeert naar een medespeler te passen. Kalfa rent richting de bal. Kalfa schiet op doel. Argudiayiv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Inworp. Vishnyak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк Сталь 32%, Mykolaiv 68%.
фк Сталь - Mykolaiv 1:2