Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
говерла FC Dynamo Wildau
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sobolevskiy rent richting de bal. Sobolevskiy geeft een hoge lob. Babkin is nu in balbezit. Guzhevsky verovert de bal door een tackle van achteren. Guzhevsky schiet op doel. Olefir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Belashov onderschept slim de pass. Belashov met een sublieme pass. Daar is Mochulyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sobolevskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Sobolevskiy met een sublieme pass. Guzhevsky rent richting de bal. Guzhevsky draait met de bal, schiet en ... Olefir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
говерла - FC Dynamo Wildau 0:1

28e minuut.
Sakhno is nu in balbezit. Minka rent richting de bal. Minka passt de bal in één keer door. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... Tchetin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sakhno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mochulyak met de inworp. Daar is Bannikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bannikov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: говерла 45%, FC Dynamo Wildau 55%.
говерла - FC Dynamo Wildau 0:1

65e minuut.
Martynov geeft een lange en hoge pass. Natochiy is nu in balbezit. Guzhevsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guzhevsky krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Natochiy met een sublieme pass. Vaschuk rent richting de bal. Yurchishin verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchishin geeft een hoge lob. Guzhevsky krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Belashov onderschept slim de pass. Belashov speelt de bal door. Semak rent richting de bal. Guzhevsky rent richting de bal. Guzhevsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Martynov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prizetko met de inworp. Sachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: говерла 51%, FC Dynamo Wildau 49%.
говерла - FC Dynamo Wildau 0:1