Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo Wildau говерла
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Danaev met de inworp. Minka rent richting de bal. Sobolevskiy rent richting de bal. Minka onderschept slim de pass. Minka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Minka passt de bal zonder na te denken. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Martynov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tiapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiapushkin passt de bal met de wreef. Minka bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzhevsky onderschept slim de pass. Guzhevsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Minka passt de bal met de wreef. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov probeert naar een medespeler te passen. Korshikov rent richting de bal. Korshikov schiet op doel. Tchetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Tatulyan geeft de bal voor. Korshikov kopt de bal weg. Mochulyak rent richting de bal. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap. Tchetin bokst de bal weg.

39e minuut.
Korshikov rent richting de bal. Korshikov passt de bal met de wreef. Tatulyan is nu in balbezit. Shevtsov verovert de bal door een tackle van achteren. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo Wildau 58%, говерла 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dynamo Wildau - говерла 0:0

61e minuut.
Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov onderschept slim de pass. Korshikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo Wildau - говерла 0:1

71e minuut.
Yurchishin geeft de bal voor. Sakhno kopt de bal weg. Martynov probeert de bal met de borst te controleren. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo Wildau - говерла 0:2

76e minuut.
Semak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bannikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobolevskiy rent richting de bal. Sobolevskiy draait met de bal, schiet en ... Olefir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Belashov rent richting de bal. Belashov passt de bal zonder na te denken. Rakitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo Wildau 44%, говерла 56%.
FC Dynamo Wildau - говерла 0:2